× ABONNEREN

Inschrijving voor ‘Oral Reconstruction Foundation Research Award’ geopend

21 februari 2019 Geen reacties

The Oral Reconstruction Foundation, gevestigd in Bazel (Zwitserland), heeft de inschrijving van wetenschappelijke artikelen die kunnen meedingen naar de Oral Reconstruction Foundation Research Award 2018/2019 opengesteld. De Award wordt elke 2 jaar uitgereikt en wordt beschikbaar gesteld aan jonge, getalenteerde wetenschappers, onderzoekers en andere toegewijde professionals van universiteiten, ziekenhuizen en praktijken.

Vereiste voor het meedingen naar de Award is dat het wetenschappelijk artikel is gepubliceerd of is geaccepteerd voor publicatie in een Engels peer-reviewed tijdschrift dat ingaat op de volgende onderwerpen in de orale implantologie, orale reconstructie of gerelateerd gebied:

  • diagnostiek en planning;
  • problematiek van hard en zacht weefsel;
  • overleving van overkappingsprothesen op implantaten;
  • fysiologische en pathofysiologische aspecten;
  • vooruitgang in digitale procedures.

De winnaar van de Oral Reconstruction Foundation Research Award 2018/2019 de gelegenheid krijgen zijn of haar werk te presenteren tijdens de Oral Reconstruction Global Symposium die plaatsvindt van 30 april tot en met 2 mei 2020 in New York. Daarnaast ontvangen de auteurs van de 3 beste artikelen respectievelijk € 10.000,-, € 6.000,- en € 4.000,-.

Inschrijven kan tot 30 november 2019. Potentiële kandidaten voor deze Award worden verzocht via website www.orfoundation.org/awards het registratieformulier te downloaden en richtlijnen voor inzending te bekijken.

(Bron: Oral Reconstruction Foundation, januari 2019)

Om ook te reageren moet u eerst inloggen (alleen voor abonnees).

Nog geen abonnee? Registreer vandaag nog

Reacties