× ABONNEREN

Mid-Career Award voor Bas Loomans

23 september 2019 Geen reacties

Dr. Bas A.C. Loomans heeft in juli 2019 de Stephen Bayne Mid-Career Award in ontvangst mogen nemen in Vancouver. Deze prijs, bestaande uit $ 3000,- ter bevordering van verder onderzoek, wordt uitgereikt aan leden van de International Association for Dental Research (IADR). De prijs dient als erkenning voor de belangrijke bijdrage die leden gedurende hun loopbaan geleverd hebben aan de wetenschap en toepassing van tandheelkundig materiaal onderzoek.

Loomans is binnen het Radboudumc senior onderzoeker van het onderzoeksthema ‘Reconstructieve en regeneratieve geneeskunde’ en projectleider van het Radboud Tooth Wear Project. Binnen dit thema ligt de focus op de ontwikkeling en klinische vertaling van innovatieve diagnose en reconstructieve therapieën in de tandheelkunde.

Om een vitale en relevante organisatie te blijven is het voor de Dental Materials Group van de IADR van belang om de onderzoekers die zich bezighouden met alle aspecten van zowel traditionele tandheelkundige materialen als materialen voor toepassing binnen het orofaciale gebied, te ondersteunen en te versterken. Het doel van deze prijs is dan ook om diverse, kwalitatief hoogwaardige onderzoeksperspectieven en -initiatieven aan te moedigen en op deze manier jonge onderzoekers aan te trekken en te behouden. Personen uit elke instelling en alle regio’s van het IADR komen in aanmerking voor deze prijs.

 (Bron: Radboudumc, 18 juli 2019)

Om ook te reageren moet u eerst inloggen (alleen voor leden).

Nog geen abonnee? Registreer vandaag nog