Agenda
Mei 2017

donderdag 18 mei 2017 - vrijdag 09 jun 2017


Leren implanteren - Implant College

Introductie cursus in 4 dagdelen voor Tandartsen die zich interesseren in dentale implantologie en zelfstandig willen leren implanteren. Ervaring met implanteren is niet nodig, enige vooropleiding is aan te bevelen. Locatie: Utrecht, Restaurant Zuiver (19 mei) en Harmelen, de Kloosterhoeve (9 juni). Inlichtingen en inschrijven via website.

vrijdag 19 mei 2017 - vrijdag 01 dec 2017


Leren implanteren - Implant College

Doelgroep: Tandartsen die zich interesseren in dentale implantologie en zelfstandig willen leren implanteren. Ervaring met implanteren is niet nodig, enige vooropleiding is aan te bevelen. Deze cursus in 22 dagdelen is een aanvulling op de NSOI opleiding tot implantoloog. Inlichtingen en inschrijven via website.

vrijdag 26 mei 2017


Kickstart 360º hét inspiratie-event voor startende tandartsen

Een geheel verzorgde dag in het prachtige EYE Filmmuseum, boordevol inspiratie rondom je kansen als startende tandarts. Het uitermate diverse programma biedt eenieder wat wils, waarbij de hoogtepunten niet op één hand te tellen zijn. Na afloop zetten we de dag al varend voort met een borrel, diner, pubquiz en sponsoractiviteiten tijdens het rondje Pampus, en sluiten we in stijl af met een spectaculair feest in de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Amsterdam CS. Het NTvT zal aanwezig zijn op deze dag, met een stand van Prelum en er zal een pitchtalk door Desiree Kerkdijk worden gehouden. www.destartendetandarts.com/kickstart/

Periode

Kies een maand en een jaar: