Let op! Wijziging bij kennistoets

Op aandringen van de kwaliteitsregisters KRT en KRM worden de antwoorden in de online versie van de kennistoets op www.ntvt.nl vanaf januari 2014 altijd in willekeurige volgorde weergegeven. Met andere woorden: de volgorde van de antwoorden in de online kennistoets komt niet meer overeen met de volgorde in de papieren kennistoets. Wij raden u aan om hiermee rekening te houden als u de kennistoets bijvoorbeeld eerst op papier maakt en dan pas online.

5 reacties

Wat een wantrouwen.... Nog schoolser Dan schools. Duidelijk dat ze bij de krt niet begrijpen dat er ook mensen zijn die het leuk vinden om kennis op te doen, iets wat voor Hun zelf schijnbaar niet geldt.

T. Horneman op zondag 12 januari 2014 om 22.01u

Zeer geachte collega. Op zich staat het NTvT buiten deze ontwikkeling omdat het een verplichting van het KRT betreft. Wel kunnen we zeggen dat we hier met een algemene tendens te maken hebben. De vertrouwensrelatie wordt steeds meer vervangen door een relatie die gebaseerd is op transparantie en het afleggen van verantwoording. Dat is weliswaar vervelend, maar we kunnen er weinig aan doen. (Hoofdredacteur NTvT, W.G.Brands)

NTVT Redactie op donderdag 23 januari 2014 om 10.01u

OP zich begrijp ik de aanpassing. Jammer dat de optie "alle drie bovenstaande zijn juist"nu als optie 2 staat vermeld. Dit komt wat knullig over

J.C.H. Krimpenfort op zaterdag 25 januari 2014 om 16.01u

Een zuivere toets is alleen met een selectie uit een groter aantal vragen te bewerkstelligen.

E.G. Altenburg op zondag 16 februari 2014 om 16.02u

...ach past wel in Nederland,....kneuterig gedrag,....en het maakt je jong want het is net weer de kleuterschool,....maar het kan nog erger zoals QP toetsen die gewoon vol fouten staan,..

E. de Ruiter op dinsdag 12 januari 2016 om 01.01u

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.