× ABONNEREN

€ 20,- incl. btw

Inschrijven mogelijk t/m 30 september 2021

De onderwerpen

ntvt_webinar_intro_28sept.jpg

Evidence in de praktijk
- Wat is een evidence-based advies?
- Zo integreer je kennis en ervaring met de wens van de patiënt

Optimaal interdentaal reinigen
- Zijn alle verschillen nu wel zo relevant?
- Zo kies je uit alle mogelijkheden de beste optie voor jouw patiënt

Elektrisch versus handpoetsen
- Feiten en fabels over poetsen
- Tips en tricks om de patiënten onderbouwd te motiveren

Over de webinar

Als mondzorgprofessional wil je zo goed mogelijk up-to-date en evidence-based advies geven aan je patiënt. Om dat goed te kunnen doen, integreer je je kennis, ervaring en wetenschappelijke basis en maak je een afweging met de voorkeur van de patiënt in gedachten.

Dat geldt ook voor adviezen over mondverzorging. Welk advies moet je aan de patiënt geven over het gebruik van een (elektrische) tandenborstel of interdentaal hulpmiddel? En, is dit advies passend bij elke patiënt? En hoe kun je optimaal evidentie en klinische ervaring betrekken in het advies?

In deze DentTalk webinar wordt een update gegeven van de meest recente evidence-based adviezen op het gebied van tandenpoetsen en interdentaal reinigen. Ook krijg je tips om nog effectiever evidence-based advies te geven aan je patiënt.

Hoe deze webinar terug te zien?

Met de Basis-optie kun je niet live deelnemen aan de webinar, daarvoor kun je de Plus- of Premium-optie kiezen. Wel is het mogelijk de verkorte webinar na afloop nog twee weken lang terug te kijken. De verkorte versie betekent dat de webinar géén Q&A bevat en dus exclusief de vragen is.

Binnen enkele dagen na de webinar ontvang je een e-mail met daarin het bericht dat de webinar online staat. Je kunt de webinar terugkijken via je 'Mijn NTVT'-account, waar de terugkijkversie twee weken voor je klaarstaat.

Spreker(s) en Moderator

Onderzoeker en hoofddocent aan opleiding Mondzorgkunde bij de HAN
Tandarts-epidemioloog en hoofdredacteur van het NTVT