× ABONNEREN

€ 60,- incl. btw

Inschrijven mogelijk t/m 28 september 2021

De onderwerpen

ntvt_webinar_intro_28sept.jpg

Evidence in de praktijk
- Wat is een evidence-based advies?
- Zo integreer je kennis en ervaring met de wens van de patiënt

Optimaal interdentaal reinigen
- Zijn alle verschillen nu wel zo relevant?
- Zo kies je uit alle mogelijkheden de beste optie voor jouw patiënt

Elektrisch versus handpoetsen
- Feiten en fabels over poetsen
- Tips en tricks om de patiënten onderbouwd te motiveren

Over de webinar

Als mondzorgprofessional wil je zo goed mogelijk up-to-date en evidence-based advies geven aan je patiënt. Om dat goed te kunnen doen, integreer je je kennis, ervaring en wetenschappelijke basis en maak je een afweging met de voorkeur van de patiënt in gedachten.

Dat geldt ook voor adviezen over mondverzorging. Welk advies moet je aan de patiënt geven over het gebruik van een (elektrische) tandenborstel of interdentaal hulpmiddel? En, is dit advies passend bij elke patiënt? En hoe kun je optimaal evidentie en klinische ervaring betrekken in het advies?

In deze DentTalk webinar wordt een update gegeven van de meest recente evidence-based adviezen op het gebied van tandenpoetsen en interdentaal reinigen. Ook krijg je tips om nog effectiever evidence-based advies te geven aan je patiënt.

Tijdens de webinar is het mogelijk om vragen te stellen aan de docent via de Q(uestion) & A(nswer)-functie in het webinar programma. Voor live deelname aan de NTVT DentTalk-webinars zijn 1 KRT-punt en 1 Mondzorg-punt aangevraagd.

Hoe deze webinar te volgen en terug te zien?

Met de optie Premium kun je live deelnemen aan de webinar. Direct na het aanmelden ontvang je de (persoonlijke) link naar de webinar. Dit gebeurt dus niet meer kort van te voren. Krijg je deze mail niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@ntvt.nl.

De webinar start om 20.15 uur en eindigt rond 21.15 uur. Als je de gehele webinar tot het einde volgt en de evaluatie invult, kom je in aanmerking voor een KRT- of Mondzorg-punt.

Na afloop kun je de volledige en de verkorte webinar na afloop nog vier weken lang terugkijken. De verkorte versie betekent dat de webinar géén Q&A bevat en dus exclusief de vragen is.

Spreker(s) en Moderator

Tandarts-epidemioloog en hoofdredacteur van het NTVT
Onderzoeker en hoofddocent aan opleiding Mondzorgkunde bij de HAN