× ABONNEREN

Je bachelordiploma tandheelkunde behaald?

Gefeliciteerd! Het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde wil jou graag het NTVT-studentenabonnement cadeau doen. Dit ‘Masterabonnement’ is voor de periode van maximaal vier jaar (drie jaar masterstudie en één jaar na jouw afstuderen). Heb je al een NTVT-studentenabonnement, dan kun je dat omzetten in een Masterabonnement.

Met dit gratis abonnement kun je tijdens jouw masterstudie gebruik maken van de inhoud van het NTVT. Onze redactie stelt wetenschappelijke artikelen met kennistoetsen, themanummers, E-learning-modules en de nieuwsbrief samen tegen de achtergrond van recent wetenschappelijk onderzoek en actualiteit. Daarnaast bevat het kenniscentrum van het NTVT - op www.ntvt.nl - een schat aan informatie over uiteenlopende onderwerpen, uitstekend te gebruiken om al je vragen over de dagelijkse tandheelkundige praktijk te beantwoorden.

Ben je al geabonneerd op het NTVT? Dan kun je je huidige abonnement omzetten in een Masterabonnement. Houd een digitale kopie of scan van je collegekaart en bachelorbul bij de hand. Wij hopen dat wij jou als lezer mogen verwelkomen!

Met hartelijke groet,

Prof.dr. P.F. van der Stelt
Directie NTvT

Ik heb al een abonnement Ik nog geen abonnement