(in print: Ned Tijdschr Tandheelkd januari 2016; 123: 8)

Bas Loomans benoemd in Raad van Commissarissen van het NTvT

Dr. B.A.C. Loomans gaat deel uitmaken van de Raad van Commissarissen van de Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde BV, tevens wordt hij lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Bevordering Tandheelkundige Kennis.

Loomans volgt prof. dr. M.C.D.N.J.M. Huysmans op. Zij nam in het voorjaar afscheid van het NTvT als lid van de Raad van Commissarissen en de Raad van Toezicht.

Bas Loomans (1974) promoveerde in 2007 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2008 was hij gastdocent/onderzoeker op de KU Leuven. Op dit moment heeft hij een aanstelling als universitair docent op het Radboudumc in Nijmegen en is hij betrokken bij onderzoek, onderwijs, postacademische cursussen en geeft lezingen in binnen- en buitenland. Hij is projectleider van een grootschalig klinisch onderzoek naar de diagnostiek en behandeling van ernstige gebitsslijtage. Naast zijn aanstelling op de universiteit is hij 2 dagen per week werkzaam als algemeen practicus in een verwijs- en groepspraktijk in Nijmegen, waar zijn speciale aandacht uitgaat naar de adhesieve en reconstructieve tandheelkunde.

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Dr. B.A.C. Loomans
Dr. B.A.C. Loomans
Info
publicatiedatum
23 november 2015
rubriek
Actueel
Gerelateerd