Een droom die uitkomt

Column

Afgelopen maand ben ik een paar dagen teruggekeerd naar de plaats in de Verenigde Staten waar ik mijn masteropleiding Tandheelkunde 3 jaar geleden heb afgerond. Vrienden, kennissen en studiegenoten, wat waren we blij om elkaar weer terug te zien! Indertijd wilde ik ook niets liever dan daar blijven en dat gevoel was gelijk weer helemaal terug.

Het allergelukkigst ben ik om mijn oude huisgenootje weer te zien, als eregast op haar huwelijk, maar ook in haar eigen kliniek voor Parodontologie en Implantologie.

Tijdens mijn studieverblijf hebben we urenlang zitten praten over hoe onze perfecte tandartspraktijk eruit zou moeten zien. Twee zielen, één gedachte, en als ik nu haar praktijk binnenloop, zie ik dat ze haar (en stiekem ook de mijne) droom echt heeft kunnen verwezenlijken. In mijn ogen is dit de perfecte praktijk. Open, licht en met voldoende en goed ingerichte behandelkamers. In de inrichting zie ik zoveel van onze wensen en idealen terug. “Yes, You did it! This is amazing!”, roep ik uit.

En nu ik dan toch in mijn droompraktijk ben, kan ik er maar beter gelijk gebruik van maken. Met een trots gevoel ga ik in de behandelstoel zitten, voor een uitgebreide gebitsreiniging. Aan de slag maar!

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Beeld: Shutterstock
Beeld: Shutterstock
Info
publicatiedatum
21 december 2016
rubriek
Actueel
Gerelateerd