(in print: Ned Tijdschr Tandheelkd 2015; 122: 372)

Hans Schirmbeck nieuwe directeur KNMT

Hans Schirmbeck (53) wordt met ingang van 1 september 2015 de nieuwe directeur van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Bij de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen volgt hij Nicolette Kroezen op.

Schirmbeck is nu directeur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Daarvoor werkte hij voor de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

KNMT-voorzitter Aad van der Helm is blij met het aantreden van Schirmbeck: “Met zijn kennis en jarenlange ervaring in de zorg zal Hans van grote waarde zijn voor de uitdagingen waar we de komende jaren voor staan. Samen gaan we ons hard maken voor goede mondzorg voor alle Nederlanders, voor een krachtige positie van de tandarts in de zorg en een sterke vereniging.”

Schirmbeck over zijn nieuwe functie “Ik kijk ernaar uit de leiding op mij te nemen van het bureau van de KNMT. Een springlevende vereniging met een traditie om trots op te zijn. Ik verheug me erop samen met het bestuur en de KNMT-medewerkers mooie resultaten te gaan halen voor de leden in het bijzonder – en voor de mondzorg in zijn algemeenheid.”

(Bron: KNMT, 29 mei 2015)

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Hans Schirmbeck (Beeld: KNMT)
Hans Schirmbeck (Beeld: KNMT)
Info
publicatiedatum
4 juni 2015
rubriek
Actueel
Gerelateerd