In memoriam - Boudewijn Stegenga

25 september 1955 – 27 oktober 2018

Op 27 oktober 2018 is, na een zware ziekteperiode van bijna een jaar door een ongeneeslijke ziekte, Boudewijn Stegenga overleden.

Naast zijn werkzaamheden als redacteur bij het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde - tussen 1992 en1994 en van 2012 tot heden - was hij als staflid mka-chirurg verbonden aan de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Universitair Medisch Centrum te Groningen.

In 2004 werd hij namens de Stichting Bevordering Tandheelkundige kennis, die is gelieerd aan het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde, benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen met als leeropdracht klinische epidemiologie in de tandheelkunde.

Wij verliezen in hem een betrokken, kritische en onafhankelijk denkend redacteur die het tijdschrift en de tandheelkunde een warm hart toedroeg en wiens inzet heeft bijgedragen aan de professionele en wetenschappelijke ontwikkeling van het NTvT. Wij gaan hem missen.

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw en kinderen. Wij wensen hen veel strekte bij het moeten accepteren van dit grote verlies.

Namens redactie en bestuur  van de NTvT BV

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Prof. dr. Boudewijn Stegenga
Prof. dr. Boudewijn Stegenga
Info
publicatiedatum
29 oktober 2018
rubriek
Actueel
Gerelateerd