(in print: Ned Tijdschr Tandheelkd 2015; 122: 8)

In de prijzen gevallen

Tijdens de Najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) op 6 en 7 november 2014 zijn verschillende prijzen uitgereikt. Jean-Pierre Ho kreeg de BOOA Onderzoek Grant 2014 voor de opzet van het onderzoek ‘Therapeutische en economische evaluatie van 2 behandelmogelijkheden voor persisterende periradiculaire laesies’. De aanmoedigingsprijs ging naar Jorien Tuin voor haar onderzoeksopzet over de rol van oestrogeen als voorspeller van volumebehoud na lipofilling in het aangezicht.

Baucke van Minnen kreeg de Dentoalveolaire prijs 2014 voor zijn voordracht ‘Het sluiten van antrumperforaties met biodegradeerbaar polyurethaan schuim: een prospectieve klinische studie’ en de NVMKA jaarprijs 2014 ging naar Rutger Schepers voor zijn betoog over ‘Mandibulareconstructies met behulp van de CAD/CAM reconstructieplaat en implantaten; accuratesse van de eerste vijf reconstructies’.

Hossein Ghaeminia ten slotte kreeg het Marten Hutstipendium 2014 voor het gepresenteerde onderzoek ‘Effectiviteit van de CBCT bij het verwijderen van verstandskiezen in de onderkaak: een gerandomiseerde multicenter studie’.

Bron: Persbericht NVMKA, november 2014

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Info
publicatiedatum
27 november 2014
rubriek
Actueel
Gerelateerd