Nog 150 dagen! 2 november is de Nationale Tandheelkunde Quiz

Programma is bekend

Over 150 dagen is het zover en wordt op 2 november 2018 het 125-jarig bestaan van het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde gevierd met De Nationale Tandheelkunde Quiz.  In deze Quiz nemen de 4 Nederlandse tandheelkundefaculteiten het tegen elkaar op in de strijd om de titel ‘expert op het gebied van de tandheelkunde'.

Programma bekend

De Quiz zal uit 3 rondes bestaan. In de eerste ronde wordt de rijke tandheelkundige historie van Nederland getoetst. In de tweede ronde gaan de vragen in op de huidige kennis en state-of-the-art. Ten slotte zal in de derde ronde een duik in de toekomst worden genomen: zijn we dan vrij van ziekten als cariës en parodontitis? Brengen digitale technieken ons verder?

Elke Quiz-ronde wordt afgesloten met een DentTalk van 18 minuten. Reina de Raat, Paul de Kok en Joerd van de Meer nemen het woord.

Neem deel aan de Quiz!

De 4 faculteitsteams van elk ongeveer 100 deelnemers vertegenwoordigen Amsterdam, Groningen, Nijmegen en Utrecht. Wie zich bij een van de teams wil voegen, kan zich hier inschrijven (klik hier ; early bird-tickets mogelijk tot 1 juli 2018). In de finale zullen 5 leden van elk team het tegen elkaar opnemen. Deze teams zullen bestaan uit 1 hoogleraar, 1 specialist, 1 student en 2 alumni. Na afloop van de Quiz is er een walking dinner en start het feest met muziek.

Voor alle informatie en laatste updates: klik hier.

Houd ook onze social-mediakanalen (facebook, twitter en instagram) in de gaten voor het laatste nieuws over de Nationale Tandheelkunde Quiz!

 

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.