(in print: Ned Tijdschr Tandheelkd april 2018; 125: 191)

NTvT lanceert de Nationale Tandheelkunde Quiz

Op 8 maart 2018 heeft het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde tijdens de Dental Expo bekendgemaakt dat ze ter gelegenheid van haar 125-jarig bestaan de Nationale Tandheelkunde Quiz organiseert. Onder leiding van niemand minder dan Philip Freriks, bekend van ‘Het Groot Dictee’, ‘De Slimste Mens’ en het NOS journaal, zal deze Quiz plaatsvinden op vrijdag 2 november in Studio 21 in Hilversum.

Het NTvT bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar. "Reden om een groot feest te organiseren", stelt hoofdredacteur dr. Casper Bots. "En geheel in stijl met de doelstellingen van het NTvT wordt dat gevierd door middel van een  wetenschappelijke kennis Quiz, hoe kan het anders."

Philip Freriks zal die middag de leiding in handen hebben. De redactie van het NTvT draagt zorg voor een pittige serie quizvragen rond het thema ‘Heden, verleden, en toekomst van de tandheelkunde’ en wordt bijgestaan door een vakkundige jury. Na afloop zal er in de foyer van Studio 21 een walking dinner plaatsvinden, geproost en gedanst worden op 125 jaar NTvT.

Voor meer informatie en inschrijving: www.nationaletandheelkundequiz.nl 

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Foto: Ministerie van Beeld
Foto: Ministerie van Beeld
Info
publicatiedatum
8 maart 2018
rubriek
Actueel
Gerelateerd