Oud-voorzitter KNMT wordt partner VvAA Groep

Rob Barnasconi, oud-voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkund (KNMT), treedt per 1 september 2015 als partner toe tot VvAA Groep. VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener voor meer dan 117.000 medische professionals: medici, paramedici, studenten voor die beroepsgroepen en zorgondernemingen. Barnasconi (53) is tandarts en heeft daarnaast diverse directie- en bestuursfuncties vervuld. Van 2006 tot en met 2014 was hij voorzitter van het hoofdbestuur van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen en tandartsspecialisten.

Rob Barnasconi gaat bij de VvAA Groep een verbindende rol spelen en thema’s die beroepsgroepoverstijgend impactvol zijn, koppelen aan de dienstverlening van VvAA. Daarnaast zal hij zich richten op onderhoud en verdere uitbouw van de samenwerking met de beroepsorganisaties en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en invulling van de ambitie van VvAA die erop is gericht de gezondheidszorg beter te maken.

“De samenwerking tussen VvAA en Rob Barnasconi past in de filosofie en missie van VvAA waarbij de dienstverlening voor zorgprofessionals, waar mogelijk, ook door zorgprofessionals wordt vormgegeven”, aldus Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA.

(Bron: KNMT, 24 juni 2015)

 

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.

Info
publicatiedatum
24 juni 2015
rubriek
Actueel
Gerelateerd