Renovatie Tandheelkundegebouw op Nijmeegse campus

Het Tandheelkundegebouw aan de Philips van Leydenlaan op de Nijmeegse campus wordt gerenoveerd. Het gebouw uit 1970 zal worden getransformeerd tot een hedendaags, modern en duurzaam gebouw, waarbij er bijzondere aandacht is voor duurzame exploitatie van het gebouw en de installaties. Het gebouw wordt tot op het betoncasco gestript, waarna het wordt voorzien van nieuwe gevels, een nieuw atrium en nieuwe installaties.

In de zomervakantie van 2015 wordt gestart met de renovatiewerkzaamheden. De bouw vindt plaats in 2 fasen, waarbij in elke fase een deel van het gebouw in gebruik blijft. In de zomer van 2016 worden de begane grond tot en met de derde verdieping, waarin alle behandelfuncties zijn gehuisvest, opgeleverd. In de zomer van 2017 worden de bovenste 3 verdiepingen met vooral kantoor- en onderwijsfuncties opgeleverd.

(Bron: Radboud Universiteit, 3 juli 2015)

Hartelijk dank voor uw reactie. Uw reactie zal in behandeling genomen worden en na controle worden geplaatst.