E Dental

E Dental is hét full service dental depot met alle disciplines in huis. Wij bestaan bijna 15 jaar en leveren alle producten en diensten op equipementniveau en praktijkinrichting. Dat betekent concreet dat wij alles leveren voor:

-  Tandartspraktijken
-  Mondhygiënepraktijken
-  Orthodontiepraktijken
-  Kaakchirurgieafdelingen en –klinieken.

Door de opgebouwde kennis en ervaring en het verkrijgen van een aantal interessante dealerschappen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een serieuze A-leverancier van hoogwaardige, ergonomische apparatuur. Van units en stoelen tot hypermoderne digitale röntgenapparatuur. Daarnaast beschikken wij over een eigen bouwonderneming E Build ( www.dentalbuild.nl ) en een productiebedrijf Qdent ( www.qdent.nl ) dat in eigen beheer de Focus behandelunits produceert.

Dienstenoverzicht

Het aanschaffen van apparatuur is één, goede service is nog belangrijker. Onze eigen technische dienst zorgt voor plaatsing, service en onderhoud bij u in de praktijk. Om u perfect van dienst te kunnen zijn hebben wij een aparte ICT-afdeling voor digitale röntgen- en CBCT-apparatuur. Onze monteurs zijn door de wol geverfde buitendienstmedewerkers met jarenlange ervaring op uiteenlopende gebieden.

Met onze technische dienst bieden wij u o.a. :

-  Enthousiaste en goed opgeleide medewerkers
-  Korte responsetijden
-  Preventief onderhoud
-  Keuringen
-  Remote support
-  Software updates
-  Verhuizingen

Showroom

Een overzicht van ons assortiment staat te schitteren in de showroom in Alblasserdam. Zo kunt u er bijvoorbeeld de units van Morita, Focus en Chirana bekijken en uitproberen. Op het gebied van moderne OPT/RSP/CBCT apparatuur en intra-orale röntgenapparatuur is er ook veel te aanschouwen. Onze vakkundige medewerkers leggen u graag uit hoe gebruiksvriendelijk de hardware en software van deze apparatuur is. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom en nemen graag uitgebreid de tijd voor, naar wens overdag, ’s avonds of in het weekend.

Bezoekadres

E Dental
Kelvinring 5
2952 BG Alblasserdam
Nederland

Website
Download bedrijfsinformatie

De uitvoering van de rubriek 'Productnieuws' is opgedragen aan Prelum en geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de NTvT-redactie. NTVT.nl verstrekt geen bezoekersgegevens aan adverteerders. Prelum is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Selecteer zoekcriteria

Contactpersoon

E-mailadresinfo@e-dental.nl
Telefoon+31 88 6060800