VOCO GmbH

VOCO in Cuxhaven/Duitsland behoort tot de internationaal leidende producenten van dentale materialen. Alle preparaten worden in de modernste laboratorium- en productieruimten op een oppervlakte van 27.000 m2 met de nieuwste techniek ontwikkeld en geproduceerd. Het grote assortiment omvat bijna 100 kwaliteitsproducten die naar 100 landen geëxporteerd worden. 75% van de omzet wordt buiten Duitsland gegenereerd. Bij VOCO Duitsland zijn ongeveer 370 medewerkers werkzaam, buiten Duitsland nog eens 370 medewerkers wereldwijd.

Op wetenschappelijk gebied werkt VOCO samen met 150 universiteiten en onderzoeksorganisaties over de hele wereld. Bovendien had VOCO de leiding bij meerdere projecten van het Ministerie voor "Bildung und Forschung". Verder organiseert VOCO regelmatig educatieve events ("dental days") en hands-on cursussen op tandheelkundig gebied. Met het competitief onderzoek "VOCO Dental Challenge" richten we ons op promotie van jonge wetenschappers en tandartsen.

VOCO is EN ISO 13485 en MDD 93/42 EEC – Annex II gecertificeerd – een extra bewijs voor kwaliteitswaarborg op het hoogste niveau. De VOCO-topproducten zijn "Made in Germany".

Bezoekadres

VOCO GmbH
Anton-Flettner-Straße 1-3
27472 Cuxhaven
Duitsland
0049-4721-719-0
Website

Postadres

VOCO GmbH
Postbus 767
27457 Cuxhaven
Duitsland
Download bedrijfsinformatie

De uitvoering van de rubriek 'Productnieuws' is opgedragen aan Prelum en geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de NTvT-redactie. NTVT.nl verstrekt geen bezoekersgegevens aan adverteerders. Prelum is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Selecteer zoekcriteria

Contactpersoon

NaamBastiaan Dohle
E-mailadresb.dohle@voco.com
Telefoon06 13 55 90 33
Corporate e-mailadresinfo@voco.com