×

Wat heb jij nodig om te excelleren in de praktijk? Denk mee met het NTVT.

6 maart 2020 Geen reacties

Het NTVT is continu in ontwikkeling. Om zeker te zijn dat we tandheelkundig Nederland verder helpen te excelleren in de praktijk, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die met ons mee willen denken. Wat doen we goed, wat kan beter, en vooral, waar heb jij behoefte aan? We maken stappen spreken een brede doelgroep aan, van jong tot oud, door wetenschappelijke kennis aantrekkelijk en toepasbaar te maken. Voor onze abonnees, maar natuurlijk ook voor de rest van de tandheelkundige wereld. Wil je ons hierbij helpen?

Om het NTVT optimaal aan te laten sluiten bij je wensen, hebben wij een korte enquête gemaakt. Deze duurt 5 tot 10 minuten en biedt ons waardevolle informatie over je wensen en behoeften. Je input wordt anoniem verwerkt. Onder de compleet ingevulde enquêtes verloten we 3 waardebonnen van €75,- die je kunt besteden bij www.geneeskundeboek.nl. Deze verloting vindt plaats zo snel mogelijk na 31 maart 2020.

IK DENK GRAAG MEE

We zoeken ook enthousiaste collega's die tijdens een interactieve sessie, samen met 12 anderen, nog meer de diepte in willen gaan. Aan het eind van de enquête vragen wij of je hier interesse in hebt.

Alvast hartelijk dank voor je hulp. De resultaten zullen de komende tijd zichtbaar worden in het NTVT en op de website.

Casper P. Bots, hoofdredacteur NTVT